Verzenden

Wij verzenden zo economisch mogelijk en bieden daarom verschillende opties aan. Als we vaststellen dat uw verzendkosten lager zijn dan we hadden geschat, betalen we u het verschil terug. Wij verzenden meestal met DPD of PostNL internationaal.

U kunt kiezen voor tracking (T & T) of zonder (geen of no T & T). Als u een verzekering wilt, laat het ons weten, dan zullen wij een prijsopgave voor u maken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten, tenzij ze voorzien zijn van track & trace en verzekerd zijn. Als u bezorgd bent dat uw pakjes verloren gaan in de post, kies dan tenminste de optie van de T &T verzending, en/of mail ons om een upgrade met een verzekerde verzending. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om u te ondersteunen wanneer een pakket zoek lijkt te zijn.

De verwerkingstijd en verzendtijd varieert per product. Op voorraad zijnde strengen zullen binnen 1-3 werkdagen worden verzonden, en bestellingen meestal binnen 1 week. Houd rekening met voldoende tijd voor vertragingen in de bezorging, internationaal tot een maand. In tijden van grote volumes zoals Kerstmis, gelieve extra tijd te voorzien. Als u zich zorgen maakt over uw pakketten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

TARIEVEN

 

 

Verzenden naar het Verenigd Koninkrijk

Het volgende geldt voor bestellingen tot £135 (ongeveer €160, excl. BTW):

Onze prijzen zijn inclusief BTW. Voor sommige artikelen moet u mogelijk ook de douane betalen. Dit is een vergoeding die de Britse overheid u in rekening brengt voor het recht om bepaalde goederen te importeren.

WeStYarn heeft geen controle over het bedrag dat u in rekening wordt gebracht wanneer uw bestelling in het Verenigd Koninkrijk aankomt, en wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor deze kosten. Als u een zending weigert, kunnen we uw bestelling terugbetalen, maar we zullen de verzendkosten niet vergoeden.

 

nl