Over WeStYarn

  • Motivation

  • In 2017 ben ik begonnen met het verven van garens. Direct na een vakantiebezoek aan een vrij beroemde Ierse Indie dyer. Ik was gefascineerd door de techniek en eindeloze mogelijkheden
  • Kleur

  • De schoonheid van het maken van nieuwe kleuren, het creatief zijn - dat houd me bezig!
  • Delen

  • Het verven van garens gaat zo veel sneller dan het zelf gebruiken ervan ... Het starten van een winkel was het gevolg. En het blij maken van anderen maakt het nog zoveel meer leuker, heel erg bedankt voor je bezoek aan mijn shop!

Motivation

In 2017 ben ik begonnen met het verven van garens. Direct na een vakantiebezoek aan een vrij beroemde Ierse Indie dyer. Ik was gefascineerd door de techniek en eindeloze mogelijkheden

Kleur

De schoonheid van het maken van nieuwe kleuren, het creatief zijn - dat houd me bezig!

Delen

Het verven van garens gaat zo veel sneller dan het zelf gebruiken ervan ... Het starten van een winkel was het gevolg. En het blij maken van anderen maakt het nog zoveel meer leuker, heel erg bedankt voor je bezoek aan mijn shop!

 

De indie dyer achter WeStYarn is  Henny Welleman

 

 

Welkom op mijn WeStYarn website, mijn eenvrouws bedrijf in luxe handgeverfde garens. In 2017 ben ik gestart met de eerste verfexperimenten zodat ik mijn eigen mooie handgeverfde garens kon maken. Dit werd al snel teveel. Een vrouw kan sneller verven dan breien en haken. Nu ben ik (deeltijd) ' indie dyer' en verf ik iedere week in kleine oplages veelkleurige garens voor mijn collega handwerksters! Ik heb 3 jaar via etsy verkocht maar sinds 1-1-2021 is dit mijn winkel! Al het werk gebeurt vanuit huis, in mijn verfstudio die uitkijkt over de tuin. Een tuin waar zomers de vrolijke wolletjes drogen in de wind. Ik werk zorgvuldig, gebruik water- en verfbesparende technieken om het milieu te sparen. Mocht je erg graag langs willen komen (na corona) stuur me gewoon een mail!

 

 

nl