Verzendkosten

 

Wij verzenden zo economisch mogelijk en bieden daarom verschillende opties aan. Als we vaststellen dat uw verzendkosten lager zijn dan we hadden geschat, betalen we u het verschil terug. Wij verzenden meestal met DPD of PostNL internationaal.

U kunt kiezen voor tracking (T & T) of zonder (geen of no T & T). Als u een verzekering wilt, laat het ons weten, dan zullen wij een prijsopgave voor u maken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten, tenzij ze voorzien zijn van track & trace en verzekerd zijn. Als u bezorgd bent dat uw pakjes verloren gaan in de post, kies dan tenminste de optie van de T &T verzending, en/of mail ons om een upgrade met een verzekerde verzending. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om u te ondersteunen wanneer een pakket zoek lijkt te zijn.

De verwerkingstijd en verzendtijd varieert per product. Op voorraad zijnde strengen zullen binnen 1-3 werkdagen worden verzonden, en bestellingen meestal binnen 1 week. Houd rekening met voldoende tijd voor vertragingen in de bezorging, internationaal tot een maand. In tijden van grote volumes zoals Kerstmis, gelieve extra tijd te voorzien. Als u zich zorgen maakt over uw pakketten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Kosten

Table with shipping tarifs

 

Verzenden naar het Verenigd Koninkrijk

Het volgende geldt voor bestellingen tot £135 (ongeveer €160, excl. BTW):

Onze prijzen zijn inclusief BTW. Voor sommige artikelen moet u mogelijk ook de douane betalen. Dit is een vergoeding die de Britse overheid u in rekening brengt voor het recht om bepaalde goederen te importeren.

WeStYarn heeft geen controle over het bedrag dat u in rekening wordt gebracht wanneer uw bestelling in het Verenigd Koninkrijk aankomt, en wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor deze kosten. Als u een zending weigert, kunnen we uw bestelling terugbetalen, maar we zullen de verzendkosten niet vergoeden.

nl