Breien met WeStYarn Luxe Suri

Onlangs heb ik de Stockhol Slipover van Petiteknit gebreid in WeStYarn Luxe Suri in de kleur Orange-O-Rama. Ik heb 3 strengen gebruikt voor een maatje XXL.

Ik heb met dubbele draad gebreid op naalden 4.5 mm. Mijn stekenverhouding week een beetje af van het patroon en daarom het ik 2 maten kleiner gebreid.

De slipover of spencer is super zacht en heerlijk warm. En het weegt helemaal niets (150 gram). Het is mijn favoriete kledingsstuk van het moment. Ik combineer het graag met een zwarte bloes of zwart t-shirt met lange mouwen en een zwarte broek. Klassiek, net jaren 70!

Misschien maak ik er nog 1 in de kleur 'Blue Monday'. Wil jij nu ook zoiets breien en heb je enkele strengen WeStYarn Luxe Suri nodig? Stuur mij dan een email. Ik verf ze dan tegelijk zodat je vergelijkbare strengen hebt die een mooi constant resultaat geven (alhoewel de dubbele draad dit ook al doet).

Je kunt het patroon op ravelry vinden:

Stockholmslipover

 

 

 

nl